Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1688
Назва: Економіко-математичні моделі задач лінійного програмування
Автори: Шувалова, Юлія Сергіївна
Гончарова, Ольга Олександрівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Економіко-математичні моделі задач лінійного програмування завдання та методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Оптимізаційні методи і моделі" / укладачі : Ю. С. Шувалова, О. О. Гончарова ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДУЗТ, - 2019. - 61 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для студентів першого освітнього рівня всіх спеціальностей економічного факультету. Пропонується розв’язання задачі лінійного програмування за допомогою надбудови Microsoft Excel «Пошук розв’язання». Особливу увагу приділено економічному тлумаченню двоїстих оцінок. За отриманими звітами робиться аналіз стійкості оптимального плану та аналіз економіко-математичної моделі на чутливість. Варіанти індивідуальних завдань проілюстровано прикладами з покроковою інструкцією розв’язання на комп’ютері. Для успішного засвоєння тем розділу та виконання завдань слід використовувати лекційний матеріал, а також матеріал, викладений у конспекті лекцій і методичних вказівках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1688
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.