Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1723
Title: Розрахунок стійкості системи електропостачання : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Стійкість систем електропостачання в перехідних та аварійних режимах"
Authors: Семененко, Олександр Іванович
Семененко, Олександр Іванович
Супрун, Олександр Данилович
Одєгов, Микола Миколайович
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Розрахунок стійкості системи електропостачання : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Стійкість систем електропостачання в перехідних та аварійних режимах" / укладачі : Ю. О. Семененко, О. І. Семененко, О. Д. Супрун, М. М. Одєгов ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 30 с.
Abstract: Процес створення та експлуатації систем електропостачання (СЕП) пов'язаний із значними витратами матеріальних ресурсів, тому таким важливим є підвищення економічності і забезпечення високого рівня надійності роботи СЕП в різних умовах і режимах експлуатації, включаючи аварійні та післяаварійні режими. У зв'язку з цим до СЕП і якості електроенергії в різних режимах роботи висуваються досить високі вимоги, можливості виконання яких прийнято оцінювати на основі дослідження перехідних процесів. Рекомендуються для магістрантів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1723
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні видання1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.