Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1723
Назва: Розрахунок стійкості системи електропостачання : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Стійкість систем електропостачання в перехідних та аварійних режимах"
Автори: Семененко, Олександр Іванович
Семененко, Олександр Іванович
Супрун, Олександр Данилович
Одєгов, Микола Миколайович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок стійкості системи електропостачання : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Стійкість систем електропостачання в перехідних та аварійних режимах" / укладачі : Ю. О. Семененко, О. І. Семененко, О. Д. Супрун, М. М. Одєгов ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Процес створення та експлуатації систем електропостачання (СЕП) пов'язаний із значними витратами матеріальних ресурсів, тому таким важливим є підвищення економічності і забезпечення високого рівня надійності роботи СЕП в різних умовах і режимах експлуатації, включаючи аварійні та післяаварійні режими. У зв'язку з цим до СЕП і якості електроенергії в різних режимах роботи висуваються досить високі вимоги, можливості виконання яких прийнято оцінювати на основі дослідження перехідних процесів. Рекомендуються для магістрантів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1723
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні видання1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.