Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17505
Назва: Формування гнучкої системи доставки вантажів у міждержавному залізничному сполученні
Інші назви: Formation of a flexible cargo delivery system in the interstate railway connection
Автори: Кучма, В. Ю.
Нестеренко, О. О.
Kuchma, V. Yu.
Nesterenko, O. O.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Кучма В. Ю. Формування гнучкої системи доставки вантажів у міждержавному залізничному сполученні / В. Ю. Кучма , О. О. Нестеренко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 144-145.
Короткий огляд (реферат): Процеси, що відбуваються в економіці в даний час, впливають на транспортну галузь шляхом значного зниження обсягів роботи і певного погіршення показників. Незважаючи на це, залізниці у вантажному русі є рентабельними, зокрема забезпечують потреби виробництва у перевезеннях міждержавних вантажопотоків. Залізничний транспорт відіграє важливу роль у забезпеченні стабільного функціонування транспортного комплексу України. Робота цього виду транспорту визначається основними техніко-економічними показниками, пов'язаними з регулярністю руху та можливістю відправлення великих обсягів товарів, з великою пропускною спроможністю мережі. У цих умовах надзвичайно вигідне географічне положення України та наявність розвиненої мережі залізниць сприяє залученню міжнародних транзитних та експортно-імпортних вантажопотоків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17505
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кучма.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.