Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17620
Назва: Принципи менеджменту в організації мультимодальних залізничних пасажирських перевезень
Інші назви: Principles of management in the organization of multimodal railway passenger transportation
Автори: Орловська, О. В.
Orlovska, O. V.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Орловська О. В. Принципи менеджменту в організації мультимодальних залізничних пасажирських перевезень / О. В. Орловська // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 247-249.
Короткий огляд (реферат): Ефективність розвитку транспортної системи України визначається показниками якості та раціональності використання переваг кожного виду транспорту при обслуговуванні споживачів, а також від технічного стану основних фондів рухомого складу, рівня підготовки професійних кадрів для транспортної галузі. Загалом, до транспортної системи України, що безпосередньо надають свої послуги споживачам, входять автомобільний, водний, повітряний та залізничний види транспорту. Серед них найбільшим попитом користуються автомобільний та залізничний з причини своїх технікоекономічних властивостей та зручності для потенційних споживачів і здатні забезпечити потреби населення у перевезеннях по території країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17620
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орловська.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.