Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18228
Title: Технології та методи впровадження менторингу в систему управління розвитком персоналу підприємств залізничного транспорту
Authors: Обруч, Ганна Володимирівна
Issue Date: 2020
Publisher: Львівська економічна фундація
Citation: Обруч Г. В. Технології та методи впровадження менторингу в систему управління розвитком персоналу підприємств залізничного транспорту / Г. В. Обруч // Економіка, менеджмент та аудит: сучасні проблеми, перспективи та напрями розвитку : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (22 лютого 2020 року). – Львів : ЛЕФ, 2020. – С. 83-84.
Abstract: На сьогодні в умовах активного проникнення тенденцій цифровізації в усі сфери життя суспільства ключовим елементом трансформації підприємства у високоефективну конкурентоспроможну організацію виступає працівник, знання, досвід та індивідуальні комунікаційні якості якого є фундаментальною основою переходу на цифрову траєкторію розвитку компаній. Разом з цим прогрес технологій та зміна моделей конкурентної поведінки компаній обумовили суттєві трансформації і сфері управління персоналом. Штучний інтелект, робототехніка вимагають від працівника оволодіння цифровими компетенціями та розвитку адаптивних індивідуальних якостей, що потребує формування системи безперервного розвитку та адаптації персоналу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18228
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Обруч.pdf886.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.