Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18246
Назва: Шляхи підвищення якості та корисності вищої освіти
Автори: Пєтухова, Тетяна Олександрівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Пєтухова Т. О. Шляхи підвищення якості та корисності вищої освіти / Т. О. Пєтухова // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 45-46.
Короткий огляд (реферат): Вища освіта повинна давати студентам можливість отримувати високоякісні знання, сучасні професійні навички та основні компетенції, які їм дозволять адаптуватися до швидкозмінюваних умов ринку праці та досягти успіху після закінчення навчання. Крім того, від якості та корисності вищої освіти залежить не тільки майбутнє випускників, а й добробут суспільства. Але студенти можуть придбати згадані цінності тільки в освітньому середовищі, який цінує та підтримує викладання на вищому рівні. Крім того, заклади вищої освіти повинні надавати гарантію якості, якій довіряє суспільство. Як отримати довіру в суспільства? Наприклад, запровадження зовнішнього аудиту з якості освіти, який буде на основі незалежності, компетентності та неупередженості здійснювати щорічну перевірку з наданням відповідного висновку. Крім того, у закладі вищої освіти необхідно побудувати внутрішню систему забезпечення якості, яка дозволяє здійснювати поточне оцінювання та вчасно впливати при встановленні відхилень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18246
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пєтухова.pdf307.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.