Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18251
Назва: Принципи організації самостійної роботи студентів
Автори: Боровик, Юрій Тарасович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Боровик Ю. Т. Принципи організації самостійної роботи студентів / Ю. Т. Боровик // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 47-48.
Короткий огляд (реферат): Система самостійної роботи студентів (СРС) повинна задовольняти основні принципи дидактики: доступність, систематичність і зв'язок теорії з практикою. Принцип доступності пов'язаний з необхідністю пошуку викладачем таких способів встановлення контакту з кожним студентом, підбору таких методів і засобів навчання, які б максимально сприяли у більшості студентів приведенню до руху сил і можливостей, що відповідають даній фазі їхнього розумового, морально-соціального та фізичного розвитку. Принцип систематичності було визначено Я. А. Коменським. За його рекомендаціями, один предмет слід викладати до тих пір, поки його не усвідомлять всі учні. Навчання має відбуватися від більш близького до більш віддаленого. Основа принципу зв'язку теорії з практикою – це розуміння студентами пізнання дійсності, наслідком якого є теорія із практикою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18251
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боровик.pdf308.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.