Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18277
Назва: Чи досі потрібні лекції?
Автори: Каменева, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Каменева Н. М. Чи досі потрібні лекції? / Н. М. Каменева // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 72.
Короткий огляд (реферат): Діджиталізація не тільки економіки, а й усього життя є головною ознакою сучасності. Звісно, що це впливає на методи навчання. Сумніви щодо необхідності лекцій з’являлися і раніше, але ніколи інформації не було так багато і вона не була так швидко та легко доступна, що загострилося питання: «Чи потрібна лекція взагалі?» Крім того, провідні університети світу, зокрема Массачусетський технологічний університет, розміщують у відкритому доступі матеріали для навчання. Кожен курс містить відеозапис лекцій провідних професорів, завдання для самостійної роботи, вирішення завдань у PDF, як це прийнято у технічних спеціальностях. До кожної лекції у форматі «підкаста» (10-15 хвилин) додається текст англійською, відокремлена аудіодоріжка, а також слайди презентації. Дійсно, чи потрібна в таких умовах лекція наживо?!!!
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18277
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каменева.pdf301.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.