Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1828
Назва: Методичні вказівки до курсового проекту та самостійної роботи з дисципліни "Технології та автоматизація проектування пристроїв комп’ютерних систем"
Автори: Мірошник, Марина Анатоліївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до курсового проекту та самостійної роботи з дисципліни "Технології та автоматизація проектування пристроїв комп’ютерних систем" / укладач М. А. Мірошник ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 81 с.
Короткий огляд (реферат): Описано основи проектування і верифікації складних цифрових систем та їх імплементації в кристали програмувальної логіки, використання мов опису апаратури (HDL та Verylog) з технологіями структурного і поведінкового опису проектів. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальностей (напрямів): 123 «Комп'ютерна інженерія» за освітньою програмою «Спеціалізовані комп’ютерні системи» та 126 «Інформаційні системи і технології» за освітніми програмами «Інтелектуальні інформаційні технології», «Технології штучного інтелекту», що вивчають дисципліну «Технології та автоматизація проектування пристроїв комп’ютерних систем», денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1828
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні видання2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.