Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18337
Назва: Удосконалення управління персоналом на основі посилення мотивації праці у сучасних умовах
Автори: Дейнека, Олександр Георгійович
Позднякова, Любов Олексіївна
Котик, Віталій Вікторович
Котик, Валентина Олексіївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Дейнека О. Г. Удосконалення управління персоналом на основі посилення мотивації праці у сучасних умовах / О. Г. Дейнека, Л. О. Позднякова, В. В. Котик, В. О. Котик // Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (травень 2021 р.). – Кривий Ріг : КНУ, 2021. – С. 59-65.
Короткий огляд (реферат): Пошук і добір персоналу є продовженням кадрової політики, реалізованої підприємством, і одним із ключових елементів системи управління персоналом, тісно пов'язаним практично з всіма основними напрямками роботи в цій сфері. На наш погляд, основну увагу у сфері управління персоналом в сучасних умовах підприємству необхідно, в першу чергу звернути саме на питання добору висококваліфікованого персоналу. Адже без нього неможливо закріпитись на ринку, а тим паче досягти та завоювати більшу частку ринку, тому це найбільш підкреслює актуальність статті особливо у сучасних складних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18337
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дейнека.pdf3.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.