Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18339
Назва: Використання елементів дуального навчання при підготовці магістрів
Автори: Мойсеєнко, Валентин Іванович
Клименко, Любов Анатоліївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мойсеєнко В. І. Використання елементів дуального навчання при підготовці магістрів / В. І. Мойсеєнко // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 103-104.
Короткий огляд (реферат): Суспільна практика останніх років показує зростаюче бажання молоді до суміщення навчального процесу з виробничою діяльністю. Не вдаючись у причини цього явища, можна стверджувати, що воно найбільш поширене саме серед магістрів. Позитивним аспектом цього процесу є те, що значна частина студентів працює за обраним фахом. Слід зазначити, що за фахом працюють, як правило, найбільш успішні студенти, розглядаючи це як першу сходинку майбутньої професії. Спроби адміністрації закладів вищої освіти та викладачів зламати цю тенденцію успіху не мають, тому доцільно використовувати її позитивні аспекти для підвищення якості навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18339
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мойсеєнко.pdf309.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.