Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18406
Назва: Проблемне навчання як засіб підвищення якості самостійної роботи студентів
Автори: Брусенцов, Виталий Гаврилович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Брусенцов В. Г. Проблемне навчання як засіб підвищення якості самостійної роботи студентів / В. Г. Брусенцов // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 135.
Короткий огляд (реферат): У наш час надзвичайну роль відіграє самоосвіта, що пов'язано як з лавиноподібним накопиченням інформації, так і швидкою зміною технологій. У результаті отримані в закладі вищої освіти знання швидко застарівають і для того, щоб «залишитися на плаву», фахівець зобов'язаний інтенсивно займатися самоосвітою. Ситуація ускладнюється тим, що висока динаміка ринку змушує часто змінювати професійну спрямованість. Відомо, що середній американець протягом свого професійного життя змінює професію не менше чотирьох разів. У зв'язку з цим стає зрозумілою актуальність висловлювання «завдання вищої школи – навчити студента вчитися».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18406
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брусенцов.pdf302.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.