Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуделя, Вікторія Іванівна-
dc.date.accessioned2023-12-26T07:20:21Z-
dc.date.available2023-12-26T07:20:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКуделя В. І. Рейтингова система оцінки знань студентів як складова управління якістю професійної освіти / В. І. Куделя // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18759-
dc.description.abstractВибір методів оцінки якості знань завжди є ключовим при реалізації тієї чи іншої освітньої програми. У зв'язку з цим актуальним залишається питання про те, як краще і справедливіше визначити цю якість. Для більш успішного та об'єктивного підходу необхідно, щоб система контролю навчальних досягнень студентів була різноплановою: з одного боку, орієнтовану на перевірку знань і умінь, з іншого - на виявлення творчих здібностей та емоційно-ціннісного ставлення до досліджуваних процесів. Будь-яка система оцінки якості знань виконує дві функції: контролюючу та організуючу по відношенню до навчального процесу. При цьому обидві функції повинні гарантувати розвиток індивідуальних здібностей студента. Найбільшою мірою ці завдання дає змогу вирішити рейтингова система. Рейтинг студента - це сума балів, яку він набирає або заробляє протягом семестру і навчального року за всі види навчальної діяльності.uk_UA
dc.publisherУкраїнська державна академія залізничного транспортуuk_UA
dc.titleРейтингова система оцінки знань студентів як складова управління якістю професійної освітиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куделя.pdf229.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.