Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18759
Назва: | Рейтингова система оцінки знань студентів як складова управління якістю професійної освіти |
Автори: | Куделя, Вікторія Іванівна |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Українська державна академія залізничного транспорту |
Бібліографічний опис: | Куделя В. І. Рейтингова система оцінки знань студентів як складова управління якістю професійної освіти / В. І. Куделя // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 49-50. |
Короткий огляд (реферат): | Вибір методів оцінки якості знань завжди є ключовим при реалізації тієї чи іншої освітньої програми. У зв'язку з цим актуальним залишається питання про те, як краще і справедливіше визначити цю якість. Для більш успішного та об'єктивного підходу необхідно, щоб система контролю навчальних досягнень студентів була різноплановою: з одного боку, орієнтовану на перевірку знань і умінь, з іншого - на виявлення творчих здібностей та емоційно-ціннісного ставлення до досліджуваних процесів. Будь-яка система оцінки якості знань виконує дві функції: контролюючу та організуючу по відношенню до навчального процесу. При цьому обидві функції повинні гарантувати розвиток індивідуальних здібностей студента. Найбільшою мірою ці завдання дає змогу вирішити рейтингова система. Рейтинг студента - це сума балів, яку він набирає або заробляє протягом семестру і навчального року за всі види навчальної діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18759 |
Розташовується у зібраннях: | Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куделя.pdf | 229.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.