Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1880
Назва: Визначення ефективності та достовірності випробувань мікропроцесорних систем залізничної автоматики
Автори: Бойнік, Анатолій Борисович
Кустов, Виктор Федорович
Каменєв, Олександр Юрійович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Визначення ефективності та достовірності випробувань мікропроцесорних систем залізничної автоматики : методичні вказівки до практичних занять та виконання розрахунково-графічної і контрольної роботи з дисципліни "Діагностика та випробування систем залізничної автоматики" / укладачі : А. Б. Бойнік, В. Ф. Кустов, О. Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику оцінки ефективності за критерієм мінімум обладнання та достовірності комбінованих випробувань мікропроцесорних систем залізничної автоматики на прикладі системи мікропроцесорної централізації. Приведені індивідуальні завдання і методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної та контрольної роботи, а також рекомендації до самостійного вивчення відповідних тем курсу. Методичні вказівки призначені для студентів магістратури спеціальності 8.05020203 «Автоматика та автоматизація на транспорті» усіх форм навчання та слухачів Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації, які вивчають курс дисципліни «Діагностика та випробування систем залізничної автоматики».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1880
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.