Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18967
Назва: Шляхи підвищення рейтингу вищого навчального закладу на ринку праці
Автори: Наумова, Олена Едуардівна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Наумова О. Е. Шляхи підвищення рейтингу вищого навчального закладу на ринку праці / О. Е. Наумова // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 107-108.
Короткий огляд (реферат): Протягом останніх 10-15 років у різних країнах світу почали розробляти і широко застосовувати різноманітні методології та підходи до визначення рейтингів вищих навчальних закладів, або, як їх називають у Великій Британії, «таблиць лиг» (league tables). Така робота поступово почала виходити за національні рамки і все більше стала носити міжнародний характер. Визначення інтегрального показника якості діяльності вищих навчальних закладів, яким є їхній рейтинг, у першу чергу обумовлено необхідністю взаємного визнання навчальних програм і вузів у Болонському просторі. Також воно викликано потребами як ринку праці (для його орієнтації на випускників тих або інших вищих навчальних закладів), так і абітурієнтів та їхніх батьків під час вибору місця майбутнього навчання. Постійне визначення і опублікування рейтингів ВНЗ породжує здорову конкуренцію між ними, що сприяє підвищенню якості їхньої роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18967
Розташовується у зібраннях:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наумова.pdf229.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.