Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1905
Title: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Економічна розвідка та безпека бізнесу". Частина І
Authors: Воловельська, Ірина Валеріївна
Толстова, Анна Вадимівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Економічна розвідка та безпека бізнесу". Частина І / укладачі : І.В. Воловельська, А.В. Толстова ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 32 с.
Abstract: Метою методичних вказівок є закріплення теоретичних знань щодо процесів формування економічної безпеки на підприємстві на підставі управління ризиками в умовах невизначеності, сутності бенчмаркінгу в системі прийняття рішень та отримання навичок щодо обґрунтовування вибору господарських рішень на підприємстві на основі діагностики зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства для забезпечення економічної безпеки підприємства. Рекомендуються для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” спеціальності 08.03050401 “Економіка підприємства” денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1905
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки698 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.