Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19341
Title: Роль практичної підготовки студентів
Authors: Васильєв, Олег Леонідович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Васильєв О. Л. Роль практичної підготовки студентів / О. Л. Васильєв // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 59.
Abstract: Більшість працедавців вважають за краще запрошувати на вакантні місця співробітників з досвідом роботи. Випускники вишів у більшості своїй не відповідають такій вимозі. Для виправлення такого стану система вищої професійної освіти має бути націлена на практичне вживання отриманих студентами знань. Організаційно це може бути реалізовано через систему стажувань і практик, які повинні зв'язати процеси навчання і практичної діяльності та організувати тісну співпрацю між організаціями-працедавцями і освітньою установою.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19341
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Васильєв.pdf291.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.