Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19533
Назва: Географія, історія, культура Австралії та Нової Зеландії
Автори: Колесник, Костянтин Едуардович
Нешко, Світлана Ігоревна
Сніжко, Ірина Анатоліївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Колесник К. Е. Географія, історія, культура Австралії та Нової Зеландії : навчальний посібник / К. Е. Колесник, С. І. Нешко, І. А. Сніжко. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 375 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить теоретичний матеріал, у якому розкрито основні особливості географічного розташування, клімату, природних умов, флори і фауни Австралії та Нової Зеландії, визначено основні етапи історії Австралії та Нової Зеландії від відкриття її європейцями до сьогодення, охарактеризовано основні риси державного та адміністративного устрою австралійської та новозеландської держав, визначено основні характеристики економічного становища Австралії та Нової Зеландії, розглянуто найбільш важливі досягнення культури Австралії та Нової Зеландії, особливості австралійського та новозеландського діалектів англійської мови. Навчальний посібник містить практичну частину, покликану допомогти в організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в засвоєнні змісту теми, до якої входять перелік запитань для самоперевірки, теми для індивідуальних завдань, список літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19533
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf4.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.