Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19925
Назва: Моделювання взаємодії видів транспорту у пунктах перевалки при інтермодальних перевезеннях
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Обухова, Анна Леонідівна
Дата публікації: 2007
Видавництво: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Бібліографічний опис: Ломотько Д. В. Моделювання взаємодії видів транспорту у пунктах перевалки при інтермодальних перевезеннях / Д. В. Ломотько, А. Л. Обухова // Сучасні інформаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті : тези Міжнародної науково-практичної конференції (14.05.-15.05. 2007 р.). – Дніпропетровськ : ДНУЗТ, 2007. – С. 68.
Короткий огляд (реферат): Одним із основних напрямків розвитку залізничного транспорту і забезпечення його конкурентоспроможності на ринку транспортно-логістичних послуг є удосконалення технології перевізного процесу та взаємодії залізничного з іншими видами транспорту. Розвиток змішаних, комбінованих та інтермодальних способів перевезення дозволяє використовувати найвигідніші функції та властивості різних засобів транспорту. Ефективне їх використання дозволить зменшити витрати вантажовласників на перевезення вантажів, підвищить прибуток та стійкість функціонування всього транспортного комплексу України в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19925
Розташовується у зібраннях:2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.