Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2033
Назва: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю"
Автори: Глушенко, Тетяна Миколаївна
Паламарчук, Ігор Васильович
Сторожилова, Уляна Леонідівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю" / укладачі : Т.М. Глушенко, І.В. Паламарчук, У.Л. Сторожилова ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю» - одна з важливих дисциплін при набутті фахових знань за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародна економіка». Вона відіграє провідну роль у формуванні висококваліфікованого фахівця, оскільки озброює його знанням методів і способів збору, обробки та аналізу даних, прискорення оформлення документації в сфері ЗЕД.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2033
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки490.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.