Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21702
Назва: Практична педагогічна діяльність
Автори: Близнюк, Леся Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Практична педагогічна діяльність". 2023-2024 н.р. ; аспіранти ІІ-го року навчання ; освітній рівень : третій (доктор філософії) ; галузі знань : 05 Соціальні та поведінкові науки, 12 Інформаційні технології, 13 Механічна інженерія, 15 Автоматизація та приладобудування, 17 Електроніка та телекомунікації, 19 Архітектура та будівництво, 27 Транспорт ; спеціальності : 051 Економіка, 133 Галузеве машинобудування, 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальні техніка, 172 Телекомунікації та радіотехніка, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 273 Залізничний транспорт, 275 Транспортні технології (залізничний транспорт), 126 Інформаційні системи та технології / укладач Л. М. Близнюк. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Педагогічна діяльність, за якою б формі вона не відбувалась – це складна за функціональною структурою та психологічним змістом праця, яка потребує від педагога прояву всіх властивостей і характеристик його особистості. Не дивлячись на те, що для будь-якого кваліфікованого спеціаліста необхідні глибокі знання, для педагогічної діяльності особливо важливі професійно значущі особистісні якості. Становлення педагога – це в першу чергу формування його як особистості і лише потім – як професійного працівника, що володіє спеціальними знаннями в певній галузі педагогічної діяльності. Практична діяльність педагога є різнобічною, гуманною і змістовною, вона потребує ґрунтовної підготовки та має багато вимірів. Важливо усвідомлювати, що діяльність педагога складається з певних елементів, які взаємопов'язані й утворюють своєрідну структуру, систему й послідовність. Педагогічна діяльність може бути успішною лише в тому випадку, коли структура особистості педагога відповідає структурі діяльності. Основні області педагогічної діяльності потребують особливих здібностей, а від аспірантів, що в подальшому мають на меті пов'язати свою професійну діяльність з викладацькою працею, в першу чергу вимагається компетентнісно та обгрунтовано вміти оперувати основними постулатами практичних методик сучасної світової педагогічної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21702
Розташовується у зібраннях:ОНП "Технології штучного інтелекту"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус..pdf455.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.