Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23131
Title: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги»
Authors: Нерубацький, Володимир Павлович
Гордієнко, Денис Анатолійович
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги» / В. П. Нерубацький, Д. А. Гордієнко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 33 с.
Abstract: У цих методичних вказівках розглядаються деякі спрощені структури СК різних видів перетворювальних пристроїв: випрямлячів, перетворювачів частоти, автономних інверторів тощо. Загальним для усіх розгляданих структурних схем є блок живлення, позначений на рисунках БЖ, без вказівки зв’язків з іншими функціональними вузлами СК. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітніх програм «Електричний транспорт» і «Електропостачання та ресурсозберігаючі технології» та 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Електровози та електропоїзди» денної та заочної форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23131
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.