Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23131
Назва: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги»
Автори: Нерубацький, Володимир Павлович
Гордієнко, Денис Анатолійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги» / В. П. Нерубацький, Д. А. Гордієнко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): У цих методичних вказівках розглядаються деякі спрощені структури СК різних видів перетворювальних пристроїв: випрямлячів, перетворювачів частоти, автономних інверторів тощо. Загальним для усіх розгляданих структурних схем є блок живлення, позначений на рисунках БЖ, без вказівки зв’язків з іншими функціональними вузлами СК. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітніх програм «Електричний транспорт» і «Електропостачання та ресурсозберігаючі технології» та 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Електровози та електропоїзди» денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23131
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.