Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23385
Title: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». Частина 2. Дискретна електроніка. Розділ: Автомати з пам’яттю
Authors: Клименко, Любов Анатоліївна
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». Частина 2. Дискретна електроніка. Розділ: Автомати з пам’яттю / укладач Л. А. Клименко ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 41 с.
Abstract: В останні роки велику увагу приділяють методам проєктування цифрових пристроїв. У методичних указівках розглянуто процедури, що лежать в основі проєктування та реалізації синхронних послідовних схем, інша назва яких синхронні автомати. Такі схеми широко використовують у цифрових пристроях, складені вони як із елементів комбінаційної логіки (розглянуті в методичних указівках частина 1 «Комбінаційні пристрої»), так і елементів пам’яті (тригерів різних типів). Також розглянуто питання синтезу структури автоматів (етапи синтезу схем автоматів); приклади синтезу регістра зсуву, лічильника, пристрою виявлення послідовності сигналів; наведено задачі для самостійного розв’язання та проведення практичних занять.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23385
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.