Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23554
Назва: Маркетинговий менеджмент
Автори: Зоріна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Маркетинговий менеджмент". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістерський) / укладач О. І. Зоріна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах стрімкого розвитку науки, техніки і технологій, посилення конкуренції успіху може досягти тільки така організація, яка творчо застосовує маркетингове управління (маркетинговий менеджмент) у своїй діяльності і постійно шукає нові способи адаптації до безперервно мінливих умов існування. У процесі своєї діяльності менеджери з маркетингу не тільки складають плани, а й реалізують їх виконання, формують управлінські структури, використовуючи процеси і методи ефективного управління маркетинговою діяльністю, і тим самим сприяють узгодженій діяльності персоналу підприємства для досягнення визначених перед ним цілей та завдань. Вибір найефективніших засобів маркетингового управління фірмою залежить від уміння керівників своєчасно враховувати тенденції, характерні для розвитку сучасного ринку та оцінити можливості підприємства забезпечити його конкурентні переваги відповідно до наявних ресурсів. У зв'язку з цим особливої актуальності набуває удосконалення управління підприємствами на основі використання принципів менеджменту і маркетингу, забезпечення стратегічного підходу до діяльності підприємств, що здійснюється за допомогою маркетингового менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23554
Розташовується у зібраннях:ОПП "Маркетинг"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf894.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.