Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23595
Title: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисциплін «Комп’ютерні системи та мережі» і «Мережі комп’ютерних систем»
Authors: Клименко, Любов Анатоліївна
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисциплін «Комп’ютерні системи та мережі» і «Мережі комп’ютерних систем» / укладач Л. А. Клименко ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 28 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» і 174 «Автоматизація, комп'ютерноінтегровані технології та робототехніка», які вивчають дисципліни «Комп’ютерні системи та мережі» та «Мережі комп’ютерних систем». Методичні вказівки орієнтовані на засвоєння здобувачами принципів проєктування комп’ютерних систем, розрахунків і вибору модулів для розроблення структур і архітектури комп’ютерної системи. Мета роботи: вивчення та розроблення комп'ютерної системи розподіленого типу з використанням пристроїв залізничної автоматики. На практичних заняттях можна виконувати деякі розділи як самостійну роботу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23595
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf456.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.