Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24280
Title: Системи табличної обробки даних: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування»
Authors: Пєнкіна, Ольга Євгеніївна
Казанко, Олександр Віталійович
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Системи табличної обробки даних: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування» / укладачі: О. Є. Пєнкіна, О. В. Казанко; кафедра обчислювальної техніки та систем управління. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 57 с.
Abstract: За навчальним планом спеціальності 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) здобувачі вищої освіти використовують методичні вказівки при підготовці до лабораторних занять та самостійної роботи при вивченні дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування», метою яких є закріплення теоретичних положень і отримання практичних навичок сучасної технології створення, редагування табличних даних, відпрацювання технологій використання різних категорій функцій, основних навичок створення та редагування діаграм та основ роботи зі списками в середовищі табличного процесора MS Excel. Контрольні питання, подані в методичних вказівках, дають змогу здобувачам вищої освіти підготуватись до модульного тестування.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24280
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.