Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24280
Назва: Системи табличної обробки даних: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування»
Автори: Пєнкіна, Ольга Євгеніївна
Казанко, Олександр Віталійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Системи табличної обробки даних: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування» / укладачі: О. Є. Пєнкіна, О. В. Казанко; кафедра обчислювальної техніки та систем управління. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): За навчальним планом спеціальності 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) здобувачі вищої освіти використовують методичні вказівки при підготовці до лабораторних занять та самостійної роботи при вивченні дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування», метою яких є закріплення теоретичних положень і отримання практичних навичок сучасної технології створення, редагування табличних даних, відпрацювання технологій використання різних категорій функцій, основних навичок створення та редагування діаграм та основ роботи зі списками в середовищі табличного процесора MS Excel. Контрольні питання, подані в методичних вказівках, дають змогу здобувачам вищої освіти підготуватись до модульного тестування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24280
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.