Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24376
Title: Організація дистанційного навчання з дисципліни «Фізичне виховання» в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах карантину
Authors: Сапегіна, Ірина
Дорош, Микола
Keywords: студенти
карантинні обмеження
дистанційне навчання
фізичне виховання
мобільні додатки
інформаційні технології
students
quarantine restrictions
distance learning
physical education
mobile applications
information technology
Issue Date: 2021
Publisher: Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Citation: Сапегіна І. Організація дистанційного навчання з дисципліни «Фізичне виховання» в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах карантину / І. Сапегіна, М. Дорош // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць. Вип. 71. ‒ Переяслав, 2021. ‒ С. 271-273.
Abstract: UA: У статті викладені матеріали щодо організації дистанційного навчання з фізичного виховання у період карантинних обмежень. Підвищення мотивації студентів до занять фізичною культурою і спортом з використанням мобільних пристроїв та інформаційних технологій.
EN: The article presents materials on the organization of distance learning in physical education during quarantine restrictions. Increasing students' motivation to engage in physical culture and sports using mobile devices and information technology.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24376
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сапегіна.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.