Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24376
Назва: Організація дистанційного навчання з дисципліни «Фізичне виховання» в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах карантину
Автори: Сапегіна, Ірина
Дорош, Микола
Ключові слова: студенти
карантинні обмеження
дистанційне навчання
фізичне виховання
мобільні додатки
інформаційні технології
students
quarantine restrictions
distance learning
physical education
mobile applications
information technology
Дата публікації: 2021
Видавництво: Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Бібліографічний опис: Сапегіна І. Організація дистанційного навчання з дисципліни «Фізичне виховання» в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах карантину / І. Сапегіна, М. Дорош // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції: збірник наукових праць. Вип. 71. ‒ Переяслав, 2021. ‒ С. 271-273.
Короткий огляд (реферат): UA: У статті викладені матеріали щодо організації дистанційного навчання з фізичного виховання у період карантинних обмежень. Підвищення мотивації студентів до занять фізичною культурою і спортом з використанням мобільних пристроїв та інформаційних технологій.
EN: The article presents materials on the organization of distance learning in physical education during quarantine restrictions. Increasing students' motivation to engage in physical culture and sports using mobile devices and information technology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24376
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сапегіна.pdf2.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.