Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2540
Назва: Методичні вказівки з розвитку комунікативної компетенції за країнознавчою темою "Франція" для студентів 1 курсу всіх факультетів (французька мова)
Автори: Радченко, Ірина Борисівна
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з розвитку комунікативної компетенції за країнознавчою темою "Франція" для студентів 1 курсу всіх факультетів (французька мова) / укладач : І. Б. Радченко ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Метою методичних вказівок є подальший розвиток навичок усного мовлення (діалогічного, монологічного), систематизація та розширення словникового запасу з теми “Франція”. Методичні вказівки містять основний та додаткові тексти з теми “Франція. Париж”, короткі діалоги за цією темою, дотекстові вправи з введенням нових слів та словосполучень та післятекстові вправи, граматичні вправи. У кожному розділі містяться вправи комунікативного характеру на закріплення нової лексики, повторення граматичного матеріалу, творчі, проблемні завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2540
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf311.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.