Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30008
Назва: Пропозиції щодо покращення освітнього процесу в університеті
Автори: Продащук, Світлана Миколаївна
Обухова, Анна Леонідівна
Богомазова, Ганна Євгенівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Продащук С. М. Пропозиції щодо покращення освітнього процесу в університеті / С. М. Продащук, А. Л. Обухова, Г. Є. Богомазова // Проблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенями: тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (2-3 грудня 2015 року). - Харків: УкрДУЗТ, 2015. - С. 122-123.
Короткий огляд (реферат): Освітній процес – це інтелектуальна, творча діяльність у сфері вищої освіти і науки, що провадиться в університеті через систему науково- методичних і педагогічних заходів і спрямована на передачу, засвоєння, примноження і використання знань, вмінь та інших корисних якостей в осіб, які навчаються, а також на формування гармонійно розвиненої особистості. Освітній процес базується на принципах наступності, доступності, систематичності, науковості, гуманізму, демократизму, безперервності, національного характеру освіти та організується з урахуванням науково- педагогічного потенціалу, матеріальної і навчально-методичної бази університету, сучасних інформаційних технологій. Він орієнтований на формування освіченої особистості, здатної до постійного оновлення наукових знань, професійної мобільності та швидкої адаптації до динамічних процесів в освітній і соціально-культурній сферах, галузях техніки і технологій, системах управління й організації праці в умовах ринкової економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30008
Розташовується у зібраннях:Проблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенями

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Продащук.pdf501 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.