Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3131
Title: Програма та завдання до контрольних робіт з дисципліни "Основи стандартизації, сертифікації та управління якістю"
Authors: Федченко, Ірина Іванівна
Ткаченко, В. В.
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Програма та завдання до контрольних робіт з дисципліни "Основи стандартизації, сертифікації та управління якістю" / укладачі : І. І. Федченко, В. В. Ткаченко ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 13 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Основи стандартизації, сертифікації та управління якістю» є формування у студентів комплексу знань про управління якістю, оцінку рівня якості продукції, стандартизацію і сертифікацію управління якістю, організацію управління якістю, економічні проблеми якості, людський фактор в управлінні якістю. Предметом вивчення навчальної дисципліни є підготовка фахівців у галузі управління якістю, стандартизацією, сертифікацією продукції та послуг. Рекомендується для магістрів заочної форми навчання спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3131
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки 189.pdf188.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.