Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3342
Назва: Теорія ймовірностей
Автори: Акімова, Юлія Олександрівна
Волохова, Ніна Іванівна
Мільська, Н. О.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорта
Бібліографічний опис: Теорія ймовірностей : методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з дисципліни "Теорія ймовірностей і математична статистика" / укладачі : Ю. О. Акімова, Н. І. Волохова, Н. О. Мільська ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДАЗТ, 2008. - 96 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки та завдання присвячені розгляду багатьох прикладів для розуміння основних принципів теорії ймовірностей та охоплюють теми «Комбінаторика», «Випадкові події», «Основні теореми теорії ймовірностей», «Випадкові величини» з досить докладним розгляданням усіх питань. Також наведені приклади розв’язання задач з розгорнутими поясненнями не тільки складних питань, але й визначень теорії ймовірностей, наведено зразки завдань для практичних занять, варіанти завдань для виконання домашніх і контрольних робіт. Методичні вказівки та завдання призначені для організації самостійної роботи студентів загальнотехнічних спеціальностей денної форми навчання, але, за певних зауважень викладача, їх можна застосовувати студентам інших спеціальностей заочної та денної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3342
Розташовується у зібраннях:2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.