Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5302
Назва: Дослідження оптимальних за квадратичним показником якості систем автоматичного керування
Автори: Хісматулін, Володимир Шайдулович
Сосунов, Олександр Олексійович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дослідження оптимальних за квадратичним показником якості систем автоматичного керування : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Теорія оптимальних систем автоматичного керування" / укладачі : В. Ш. Хісматулін, О. О. Сосунов ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять завдання та матеріали для підготовки та виконання двох лабораторних робіт з дисципліни «Теорія оптимальних систем автоматичного керування». До кожної з робіт додано стислі відомості з теорії. Виконання всіх робіт здійснюється на ПК за допомогою пакетів Control System та Simulink програмної оболонки Matlab. Призначено для студентів магістратури денної та заочної форм навчання за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5302
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.