Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5328
Title: Завдання і методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та основи логістики"
Authors: Савенко, Василь Васильович
Панчук, Олексій Вікторович
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання і методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та основи логістики" / укладачі : В. В. Савенко, О. В. Панчук ; кафедра "Теплотехніка та теплові двигуни". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 37 с.
Abstract: Теоретичні та методичні розробки дозволяють розв’язувати задачі з вибору раціональних та оптимальних параметрів виробничих процесів. Такі задачі щодо достатньо складних процесів практично можуть розв’язуватись шляхом застосовування сучасних ЕОМ. Але багато задач обмеженої складності можуть бути розв’язані без застосовування обчислювальних засобів. Деякі методи розв’язання таких задач розглянуті в цих методичних вказівках на простих конкретних прикладах, які доступні за складністю для проведення практичних занять зі студентами. Призначені для студентів спеціальності "Теплоенергетика", які вивчають дисципліну "Організація виробництва та основи логістики".
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5328
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf310.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.