Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5328
Назва: Завдання і методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та основи логістики"
Автори: Савенко, Василь Васильович
Панчук, Олексій Вікторович
Дата публікації: 2011
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Завдання і методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та основи логістики" / укладачі : В. В. Савенко, О. В. Панчук ; кафедра "Теплотехніка та теплові двигуни". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретичні та методичні розробки дозволяють розв’язувати задачі з вибору раціональних та оптимальних параметрів виробничих процесів. Такі задачі щодо достатньо складних процесів практично можуть розв’язуватись шляхом застосовування сучасних ЕОМ. Але багато задач обмеженої складності можуть бути розв’язані без застосовування обчислювальних засобів. Деякі методи розв’язання таких задач розглянуті в цих методичних вказівках на простих конкретних прикладах, які доступні за складністю для проведення практичних занять зі студентами. Призначені для студентів спеціальності "Теплоенергетика", які вивчають дисципліну "Організація виробництва та основи логістики".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5328
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf310.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.