Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5330
Назва: Вивчення роботи поршневого компресора : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисциплін "Технічна термодинаміка" та "Теплотехніка"
Автори: Рубльов, Володимир Іванович
Бабіченко, Юлія Анатоліївна
Дата публікації: 2011
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Вивчення роботи поршневого компресора : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисциплін "Технічна термодинаміка" та "Теплотехніка" / укладачі : В. І. Рубльов, Ю. А. Бабіченко ; кафедра "Теплотехніка та теплові двигуни". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 16 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: вивчити основні характеристики робочого процесу поршневого компресора та його конструктивні особливості. Виконання лабораторної роботи студенти розпочинають з вивчення лабораторного стенда та установленого на ньому компресора, після цього приступають до вивчення методики випробування компресорних установок. Методичні вказівки рекомендуються для студентів спеціальності «Теплоенергетика», «Вагони», «Локомотиви», БКМ, ПБЦ всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5330
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf236.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.