Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5405
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Електротехніка та електропостачання" і "Електротехніка, електроніка та електропривод машин"
Authors: Прогонний, Олексій Миколайоввич
Зінченко, Олена Євгенівна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Електротехніка та електропостачання" і "Електротехніка, електроніка та електропривод машин" / укладачі : О. М. Прогонний, О. Є. Зінченко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 30 с.
Abstract: У методичних вказівках викладено вимоги щодо підготовки, виконання і оформлення лабораторних робіт студентами будівельного факультету денної та заочної форм навчання. Перелік лабораторних робіт охоплює найважливіші розділи навчальної дисципліни для відповідних спеціальностей. Методичні вказівки до кожної лабораторної роботи містять основні пункти: мета роботи, теоретичні пояснення, підготовка до роботи, робоче завдання, вказівки до виконання, аналіз отриманих результатів. Такий регламент дозволяє студентам самостійно готуватися до виконання і здачі лабораторних робіт та отримати практичні навички роботи з електротехнічним обладнанням.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5405
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.