Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5405
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Електротехніка та електропостачання" і "Електротехніка, електроніка та електропривод машин"
Автори: Прогонний, Олексій Миколайоввич
Зінченко, Олена Євгенівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Електротехніка та електропостачання" і "Електротехніка, електроніка та електропривод машин" / укладачі : О. М. Прогонний, О. Є. Зінченко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках викладено вимоги щодо підготовки, виконання і оформлення лабораторних робіт студентами будівельного факультету денної та заочної форм навчання. Перелік лабораторних робіт охоплює найважливіші розділи навчальної дисципліни для відповідних спеціальностей. Методичні вказівки до кожної лабораторної роботи містять основні пункти: мета роботи, теоретичні пояснення, підготовка до роботи, робоче завдання, вказівки до виконання, аналіз отриманих результатів. Такий регламент дозволяє студентам самостійно готуватися до виконання і здачі лабораторних робіт та отримати практичні навички роботи з електротехнічним обладнанням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5405
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.