Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5569
Title: Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Електротехніка та електромеханіка" для студентів спеціальностей "Автоматика та автоматизація на транспорті", "Спеціалізовані комп’ютерні системи", "Телекомунікаційні системи та мережі" всіх форм навчання
Authors: Бабаєв, Михайло Михайлович
Блиндюк, Василь Степанович
Давиденко, Михайло Георгійович
Ананьєва, Ольга Михайлівна
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Електротехніка та електромеханіка" для студентів спеціальностей "Автоматика та автоматизація на транспорті", "Спеціалізовані комп’ютерні системи", "Телекомунікаційні системи та мережі" всіх форм навчання / укладачі : М. М. Бабаєв, В. С. Блиндюк, М. Г. Давиденко, О. М. Ананьєва ; кафедра "Електротехніка та електричні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 85 с.
Abstract: Дані методичні вказівки містять підбірку таких комплексних завдань із структурованими описами їх виконання. Матеріал може бути використаний під час практичних занять як при повністю самостійній роботі студентів в аудиторії, так і під керівництвом викладача. Детальність та організація вказівок забезпечують також їх використання для виконання традиційних розрахунково -графічних робіт. У будь-якому варіанті передбачене оформлення результатів виконання завдань у вигляді окремого звіту.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5569
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf756.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.