Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6076
Назва: Побудова точки перетину прямої з площиною та визначення натуральної величини площини : методичні вказівки та варіанти завдань з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка". Розділ "Нарисна геометрія"
Автори: Спасібо, Євгеній Олексійович
Семенова-Куліш, Вікторія Володимирівна
Шимко, В. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Побудова точки перетину прямої з площиною та визначення натуральної величини площини : методичні вказівки та варіанти завдань з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка". Розділ "Нарисна геометрія" / укладачі : Є. О.Спасібо, В. В.Семенова-Куліш, В. В. Шимко ; кафедра "Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 22 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведене розбивання РГР на більш прості задачі та докладне пояснення їх розв'язання. Наведена схема виконання РГР полегшить роботу студенту і сприятиме своєчасному розв'язанню задач та вивченню матеріалу взагалі. Це стосується таких розділів курсу: перетин прямої з площиною, визначення натуральної величини площини. Рекомендуються для студентів 1 курсу факультету УПП денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6076
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf543.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.