Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6211
Title: Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійних робіт з дисципліни "Будівельні та колійні машини"
Authors: Євтушенко, Андрій Вікторович
Кравець, Андрій Михайлович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійних робіт з дисципліни "Будівельні та колійні машини" / укладачі : А. В. Євтушенко, А. М. Кравець ; кафедра будівельних, колійних та вантажно- розвантажувальних машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 67 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для виконання практичних занять з дисципліни «Будівельні та колійні машини» студентами всіх форм навчання за освітніми програмами: «Залізничні споруди та колійне господарство», «Управління колійним комплексом залізниць міського та промислового транспорту», «Будівництво і експлуатація інженерних споруд залізничного транспорту». Наведено відомості щодо конструкції будівельних та колійних машин, їх класифікації, призначення та особливостей будови. Розглянуто методику розрахунку основних параметрів машин, зусиль, що діють під час їхньої роботи, та розрахунку технічних і експлуатаційних характеристик будівельної та колійної техніки. Надано докладні рекомендації щодо виконання робіт і наведено питання для самоконтролю.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6211
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf5.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.