Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6211
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійних робіт з дисципліни "Будівельні та колійні машини"
Автори: Євтушенко, Андрій Вікторович
Кравець, Андрій Михайлович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійних робіт з дисципліни "Будівельні та колійні машини" / укладачі : А. В. Євтушенко, А. М. Кравець ; кафедра будівельних, колійних та вантажно- розвантажувальних машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 67 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для виконання практичних занять з дисципліни «Будівельні та колійні машини» студентами всіх форм навчання за освітніми програмами: «Залізничні споруди та колійне господарство», «Управління колійним комплексом залізниць міського та промислового транспорту», «Будівництво і експлуатація інженерних споруд залізничного транспорту». Наведено відомості щодо конструкції будівельних та колійних машин, їх класифікації, призначення та особливостей будови. Розглянуто методику розрахунку основних параметрів машин, зусиль, що діють під час їхньої роботи, та розрахунку технічних і експлуатаційних характеристик будівельної та колійної техніки. Надано докладні рекомендації щодо виконання робіт і наведено питання для самоконтролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6211
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf5.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.