Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6282
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматика та автоматизація устаткування вагонів та технологічних процесів"
Authors: Єнікєєв, О. Ф.
Захаренков, Д. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматика та автоматизація устаткування вагонів та технологічних процесів" / укладачі : О. Ф. Єнікєєв, Д. Ю. Захаренков ; кафедра автоматики та комп’ютерних систем. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 37 с.
Abstract: Предметом вивчення курсу є: основи теорії синтезу систем автоматичного управління (САУ) технологічними процесами виготовлення та ремонту рухомого складу залізничного транспорту (вагонів), методів отримання ними первинної інформації, принципи побудови та методи їхнього математичного моделювання, підходи до аналізу динамічних та статичних характеристик побудованих моделей, а також основні критерії синтезу та оцінювання якості роботи. Рекомендуються для студентів спеціальності „Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (вагони)” заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6282
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf551.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.