Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6282
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматика та автоматизація устаткування вагонів та технологічних процесів"
Автори: Єнікєєв, О. Ф.
Захаренков, Д. Ю.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматика та автоматизація устаткування вагонів та технологічних процесів" / укладачі : О. Ф. Єнікєєв, Д. Ю. Захаренков ; кафедра автоматики та комп’ютерних систем. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення курсу є: основи теорії синтезу систем автоматичного управління (САУ) технологічними процесами виготовлення та ремонту рухомого складу залізничного транспорту (вагонів), методів отримання ними первинної інформації, принципи побудови та методи їхнього математичного моделювання, підходи до аналізу динамічних та статичних характеристик побудованих моделей, а також основні критерії синтезу та оцінювання якості роботи. Рекомендуються для студентів спеціальності „Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (вагони)” заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6282
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf551.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.