Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6478
Назва: Колійний індуктивний датчик
Автори: Бабаєв, Михайло Михайлович
Ананьєва, Ольга Михайлівна
Прилипко, Андрій Андрійович
Змій, Сергій Олексійович
Мороз, Володимир Петрович
Куценко, Максим Юрійович
Рибін, Андрій Вікторович
Панчук, Олексій Вікторович
Ключові слова: колійний індуктивний датчик
магнітопроводи
колійний регістратор
підсилювачі
Дата публікації: 2019
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Бібліографічний опис: Пат. № 131225 Україна Колійний індуктивний датчик / винахідники : М. М. Бабаєв, О. М. Ананьєва, С. О. Змій, В. П. Мороз, М. Ю. Куценко, А. В. Рибін, О. В. Панчук ; володілець : Український державний університет залізничного транспорту ; заявл. 25.06.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.
Короткий огляд (реферат): Колійний індуктивний датчик складається з першого та другого магнітопроводів з обмотками, які розташовані уздовж рейки один від одного на відстані, яка менша найменшої відстані між осями візка, та із регістратора, що містить задавальний генератор, блок балансування, підсилювач потужності, перший і другий диференційні підсилювачі, перший і другий амплітудні детектори, перший і другий формувачі імпульсів та інвертор, перший та другий смугові фільтри, перший, другий, третій та четвертий компаратори, перший та другий підсилювачі, третій та четвертий амплітудні детектори та схему "І". Регістратор додатково забезпечений блоком корекції параметрів за температурою та зворотними зв'язками першого та другого смугових фільтрів з блоком балансування. При зміні температури виконується автоматична корекція параметрів всіх електронних компонентів колійного регістратора до необхідних значень. Наявність зворотних зв'язків між першим і другим смуговими фільтрами з блоком балансування автоматично налаштовують роботу першого та другого магнітопроводів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6478
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent131225.pdf235.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.