Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6565
Назва: Розрахунок параметрів технічних об’єктів : методичні вказівки до практичного заняття з дисципліни "Основи надійності, технічної діагностики і моніторингу технічного стану тягового рухомого складу"
Автори: Тартаковський, Едуард Давидович
Крашенінін, Олександр Семенович
Клименко, Олександр Вікторович
Зізюлін, К. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок параметрів технічних об’єктів : методичні вказівки до практичного заняття з дисципліни "Основи надійності, технічної діагностики і моніторингу технічного стану тягового рухомого складу" / укладачі : Е. Д. Тартаковський, О. С. Крашенінін, О. В. Клименко, К. О. Зізюлін ; кафедра експлуатації та ремонту рухомого складу. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках наведені методи розрахунку показників надійності складних систем та виконана оцінка надійності складних систем за даними надійності підсистем, незалежних за відновленням, з відповідними прикладами. Призначено для студентів академії всіх форм навчання та відповідає робочій програмі з курсу «Основи надійності, технічної діагностики і моніторингу технічного стану тягового рухомого складу».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6565
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf853.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.